Evenementen

CamperExpo Voorjaar 2017 in Houten

CamperExpo Voorjaar 2017 in Houten (Nederland)

CamperExpo Voorjaar

Vrijdag 17 maart tot en met zondag 19 maart 2017
Expo Houten
Meidoornkade 24 in Houten
Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00.
Entreeprijs: € 15,- plus € 1,50 bestelkosten per entreekaart.
Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot de beurs (mits onder begeleiding van ten minste 1 volwassene).
Gratis
 

CamperExpo Voorjaar: De meest complete Camperbeurs!

Op de geheel vernieuwde en extra aantrekkelijke CamperExpo Voorjaar bent u van vrijdag 17 t/m zondag 19 maart 2017 van harte welkom in het prachtig gerenoveerde Expo Houten (Utrecht). Méér oppervlakte, zowel binnen als buiten, biedt méér mogelijkheden!

De meest complete Camperbeurs brengt 14.500 échte campervrienden en 100 exposanten bijeen in 3 hallen. CamperExpo biedt schitterende campers, nieuw én jong gebruikt. Daarnaast handige accessoires, camperbouw, interessante camperbladen en de allernieuwste snufjes en toepassingen voor de camper. En natuurlijk informatie over de mooiste camperplaatsen in Nederland, Europa en verder! Voor vakantie of weekend weg.

Fabrikanten, importeurs, dealers, toeleveranciers, clubs en verenigingen brengen een gevarieerd aanbod. Professionals, liefhebbers en gebruikers delen hun ervaringen en geven tips, informatie en advies. Dagelijks zijn verschillende lezingen over uiteenlopende onderwerpen en onder ervaren begeleiding kunt u elke dag opnieuw camperproefritten maken. CamperExpo wordt uitgebreid met een fietsplein, waar u kunt genieten van de mooiste en nieuwste (elektrische) fietsen en natuurlijk even een proefrondje kan maken op het testparcours.

Tip: Bezoek de beursstand van E&P Hydraulics voor uitgebreide informatie over onze hydraulische caravan en camper levelsystemen! 

Overnachten met de camper bij de CamperExpo in Houten?
Tijdens CamperExpo bestaat voor bezoekers de mogelijkheid om gratis te overnachten met de camper op het parkeerterrein van Expo Houten.

Wereldwijd dealernetwerk
Horizontaal in 2 minuten
Volautomatisch en onderhoudsvrij
Beveiliging tegen diefstal
CamperExpo Voorjaar 2017 in Houten - Evenementen - EP Hydraulics - | EP Hydraulics - © 2017
website by gosidesign gosidesign

Deze website maakt gebruikt van cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring

Cookies toestaan Meer informatie over de cookiewetgeving