Gastenboek

door Jules op Wed 13/12/2017

In 2015 onder onze nieuwe Bürstner Travelvan hydraulische poten geplaatst. Vanwege de beperkte Inbouwmogelijkheden in de camper de besturinsunit achter de achteras en uit het midden geplaatst aangezien onder de camper i.v.m. vocht geen optie voor mij was. (oud zoutwater zeiler,weet wat corrosie met electrische componenten doet)
Het werkt prima, maar is daardoor wel moeilijker waterpas te krijgen vanwege de bewegingen aan de achterzijde.Wel problemen gehad met het besturingssysteem. Deze is 3 keer vervangen en de laatste keer een software update bij E&P zelf. Ondanks de aanloopproblemen is het een fijn systeem zou het niet meer willen missen ,maar een rondje om de camper na het automatisch stellen blijft noodzakelijk om te zien of alle poten op de grond staan.De service bij E&P is voortreffelijk!!

commentaar van E&P Hydraulics

Dankuwel voor het vertrouwen in ons personeel en product.

door Dennis van Kasteren op zondag 03/12/2017

Wat een prachtig systeem het level systeem van E&P. Gisteren een bezoek gebracht bij Miro en Jacco van TCM in Wapse. Vriendelijk ontvangen en daarna werd er netjes met mij overleg gepleegd waar ze de componenten wilde monteren. Omdat ze toch een volle dag nodig hadden kreeg ik netjes een leen auto mee van hun! Bij terug komst stond de camper nog omhoog zodat ik nog zelf kon zien hoe netjes alles gemonteerd was! Daarna kreeg ik een goede uitleg over het systeem en wat de mogelijkheden daarvan waren. Met een tevreden gevoel huiswaards gegaan en wil ik Miro en Jacco van TCM in Wapse hartelijk danken voor de nette montage, goede uitleg en klant vriendelijkheid!

commentaar van E&P Hydraulics

Graag gedaan :)

door ramakers mario op zondag 26/11/2017

Afgelopen week bij E&P geweest voor een klein probleempje met het levelen......maar bij nader onderzoek lag het niet aan het levelsysteem, maar aan de camper zelf.
En toch werdt het probleem dadelijk verholpen. Zeer fijne mensen en correct ik raad dit bedrijf iedereen aan.

commentaar van E&P Hydraulics

Service is voor ons net zo belangrijk als iets verkopen. 

door Jan Zijlstra op Fri 03/11/2017

Er wordt steeds gesproken dat de caravan of camper waterpas gaat staan.Ik wil even opmerken dat elke gewenste instelling mogelijk is. Mijn caravan staat aan de voortent zijde iets hoger en ook aan de voorkant iets hoger zodat het water (ook van de airco) achter niet aan tent zijde afloopt. Het is al mijn tweede caravan met dit systeem en ik vind het geweldig. Als er toevallig mensen staan te kijken als je de caravan met de mover op de plaats rijd en dan ook nog zien dat de poten automatisch uit gaan vallen ze om van verbazing.

commentaar van E&P Hydraulics

Altijd fijn om te horen dit soort reacties :)

door Peter op dinsdag 03/10/2017

Goedenavond EP,

Een paar jaar terug hebben wij een EP Levelersysteem onder onze caravan laten monteren. Wij zijn er nog steeds heel blij mee. Aankomen, druk op de knop en de rest gaat vanzelf! Helaas gaat er nog iets vanzelf, wat niet de bedoeling is. De achterpootjes staan steeds vaker vanzelf op hun tenen. Onze oplossing is dan om het geheel te laten zakken en vervolgens weer te levellen. Wij hebben bij de laatste beurten van de caravan gevraagd hiernaar te kijken. Er wordt niets geconstateerd en dat is het dan. Toch is het steeds vaker het geval. Kunnen wij hier zelf iets aan doen? De komende 7 maanden zijn wij onderweg en dat wordt dan wel erg vaak opnieuw levellen... hoor het graag, met vriendelijke groet, Peter

commentaar van E&P Hydraulics

Dit klinkt niet goed deze storing, mocht u er bij u dealer niet uitkomen bel ons dan rechtstreeks op het genoemde telefoonnr. in de website. Bij deze de garantie dat uw volgende vakantietrip probleemloss zal verlopen.

 

door Jaap Buijs op dinsdag 22/08/2017

Wij hebben onder onze caravan dit systeem zitten tot volle tevredenheid, echter dit jaar een bijzondere ervaring rijker.

De tweede dag op de camping stond de caravan scheef door toen nog onbekende oorzaak. Bij nadere inspectie bleek dat de hond van de buren (een puppie van 5 maanden, maar wel een kilo of 30 ) onze leidingen lekker had zitten stukbijten in de schaduw onder de caravan. Maar na contact met  EP in Nederland, een doos met nieuwe leidingen en olie opgestuurd naar de camping in spanje, en een dag later na ontvangst goederen een monteur uit Frankrijk. Jean pierre ( importeur frankrijk en Spanje ) grote klasse voor de geweldige ondersteuning en service. Dit is service met een hoog gehalte. Een super systeem dus, met een geweldige ondersteuning.

commentaar van E&P Hydraulics

Dank voor het compliment

door André Platvoet op dinsdag 18/07/2017

Waarom wordt de prijs van dit product nergens vermeld?
Graag verneem ik van u!

commentaar van E&P Hydraulics

Beste Andre,

Op de website staat een telefoonnummer wat u kunt bellen, hiermee kunnen wij u het beste van dienst zijn.

door Jack op Sat 20/05/2017

Waardeloos systeem je kan niet eens de poten afhankelijk bedienen, jammer dat ik het er onder heb zitten.

commentaar van E&P Hydraulics

Beste Hr. de Feber,
 
In reactie op uw “ negatieve schrijven over ons product ** ” in ons gastenboek een wedervraag

**Waardeloos systeem je kan niet eens de poten afhankelijk bedienen, jammer dat ik het er onder heb zitten

Wellicht dat ik u niet tevreden stel met het antwoord dat dit soort reacties ons vreemd zijn, zou ik u willen vragen wat er nu precies “waardeloos” is?
Waar nodig luisteren wij naar kritiek, in tegenstelling tot veel andere bedrijven niet alleen naar de goede maar zeker naar de slechte als die er zijn.
 
 
Als u wilt gaan wij de uitdaging met U aan om te bewijzen dat dit systeem NIET waardeloos is.
 
Heeft u het levelsysteem recent laten monteren? zo ja, bij wie ?
Betreft het een caravan of camper levelsysteem?
Betreft het hier wellicht een tweedehands gekochte caravan of camper waar ons systeem onder zit?
 
Wij horen het graag van u 

door Krijn Pronk op dinsdag 02/05/2017

Miro en Bart,
Hartelijk dank Voor de primal service!

commentaar van E&P Hydraulics

Mede namens Miro en Bart, hartelijk dank en veel plezier gedurende de eerstvolgende vakantie momenten. 

door Evert van Lent op Wed 12/04/2017

Ik wil Tonnie de Vries van Vries Level Systems hartelijke danken voor het onderbouwen van een compact level systeem onder onze Caravan.
Super service en vriendelijk met kennis van zaken.Echt een aanrader.

commentaar van E&P Hydraulics

Mede namens Tonnie de Vries, graag gedaan en geniet extra van de eerstkomende vakantie momenten. 

door Willem Boer op donderdag 16/03/2017

Wat een prachtig bedrijf goede uitleg en prima montage,voor ons komt nu het genieten!

commentaar van E&P Hydraulics

Onze dank is groot

door Martin op maandag 20/02/2017

Wij willen E&P Hydraulics (Miro, Bart en Hans) uit Wapse een compliment geven.
Ik heb vorige week een EP Levelsysteem laten monteren, s'morgens vroeg aangekomen in Wapse en s'avonds kon ik weer voldaan richting huis.
Prima service en goede uitleg gehad. Nogmaals bedankt, top service!!!

commentaar van E&P Hydraulics

Heel graag gedaan :)

door Ronald vd Laarschot op dinsdag 20/12/2016

Ik wil  de goede werking en service van het E&P levelsysteem onderschrijven. Hedenochtend ben ik met een probleempje (buiten garantie termijn) langs geweest met onze caravan. Cilinders vervangen voor doorontwikkeld type en uit voorzorg tevens het verdelerblok. Kosten GEEN. Perfecte service. 
Je leest op caravanforums wel eens dat het systeem te duur is, maar bij deze service is aanschaf prijs van minder belang. E&P bedankt.

commentaar van E&P Hydraulics

Geen dank, fijn dit te vernemen.

door Fam. van den Berg, Eefde op zondag 18/12/2016

"Een Warme Douche" voor EP Hydraulics Nederland.
Op maandag heb ik gebeld met service en repair van E&P Hydraulics. Er was een probleem met de linker cylinder aan de voorzijde van onze camper. Wij konden direct komen. Aangekomen ging de Camper direct op de brug. U mag wachten maar kan van ons ook een leenauto mee krijgen dan kan u even de stad in wij bellen wel als het gereed is. In de namiddag weer terug de auto ingeleverd en de camper was gereed. Met een dichte portemonnee mochten wij weer vertrekken. Wat een service !!!!

commentaar van E&P Hydraulics

Dat is onze standaard service :)

door Fam. Versteegh op Sat 10/12/2016

Beste E&P team,
Wij hebben ruim twee jaar geleden een E&P level systeem laten installeren onder onze camper. Wij zijn MEER dan tevreden over het systeem, omdat je echt binnen een minuut level staat!! Wat niet altijd erbij wordt verteld, en nog een groter voordeel is, dat de camper bij stevige wind niet heen en weer staat te schudden. Vooral in zuid Frankrijk is dat zeer vaak het geval. Door het levelsysteem slaap je ook nog een stuk beter! Wel zo lekker op vakantie!
Ik weet dat het niet mag, maar we kijken vaak met veel plezier naar camperaars die proberen hun camper iets rechter te zetten met de bestaande gele oprijblokken. Oeps erover heen of er half naast, met het gevolg gemopper tegen elkaar. k denk dan " investeer EEN keer" en je geniet met meer "balans" van je vakantie? Prachtig product!! Bedankt, voor een product wat zijn (advertentie) belofte nakomt.

commentaar van E&P Hydraulics

Hartelijk dank voor u lovende woorden en laat het systeem gerust aan uw "ploeterende" buren op de camping zien.

door Fam. Zeemering / Oldenzaal op maandag 05/12/2016

SERVICE E&P Hydraulics
Enkele jaren geleden hebben wij een levelsysteem voor onze caravan aangeschaft van E&P Hydraulics. Het is een bijzonder handig systeem. Met één druk op de knop wordt je caravan netjes waterpas gezet. Na ongeveer een jaar krijgen wij een telefoontje van één van de eigenaren van E&P. Ze hebben het systeem doorontwikkeld en daarom wil men bij ons levelsysteem iets aanpassen, zodat wij over de nieuwste technologie beschikken. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Het systeem oogst steeds veel bekijks op de camping. Het functioneert prima. Tot vrijdag 1 oktober jl. Wij komen net voor vijf uur op de camping, zoeken een leuk plekje en denken nog even in de zon te genieten met een glaasje wijn. Maar de druk op de knop leidt tot niets. Onze caravandealer gebeld voor advies, maar daar weet men geen oplossing. Uiteindelijk bellen wij net voor zes uur het telefoonnummer van E&P en om ongeveer zeven uur staat de monteur voor onze neus. Om kwart voor negen functioneert alles weer. En de kosten? Een stevige handdruk. Service van E&P Hydraulics. En dat terwijl de garantietermijn al meer dan twee jaar verlopen is.

commentaar van E&P Hydraulics

Onze klanten zijn koning :)

door Peter van Heijningen ,Haarlem op donderdag 01/12/2016

Wij zijn nu aan ons 2e complete EP levelsysteem bezig ,wat een genot ,geen moeilijk gedoe meer op weg naar en in Spanje. Mijn vrouw regelt het allemaal (druk op de button !!hhaaaha) met 10 minuten aan de senseo !!!,terwijl anderen nog zitten te pielen om waterpas te komen. Nee een caravan zonder EP levelsysteem voor ons niet denkbaar. Daar wij ook lichamelijke klachten hebben een uitkomst. Met het eerste systeem een klein probleempje gehad met het iets omhoog komen van de 2 achterpoten, maar dit pas na 3 jaar intensief gebruik !, dit euvel is bij terugkomst gelijk kosteloos verholpen door EP, 2 uurtjes wachten ter plaatse in Nieuw Vennep en klaar, koffie en een uiterst korrekte en vriendelijke behandeling. Wij zijn heeeeel !!! erg tevreden over ons EP Systeem, een echte aanrader voor de caravanner en camperaar.

commentaar van E&P Hydraulics

Hartelijk dank voor uw lovende woorden, fijn om dit zo te vernemen.

door Simon Zuidwijk op Fri 25/11/2016

Enige tijd geleden merkte ik tijdens het rijden met mijn camper (twee jaar oud) dat de pomp van mijn EP levelsysteem af en toe aansloeg. Ik heb het probleem voorgelegd aan E&P en ik kreeg te horen dat dit meteen verholpen kon worden onder volledige garantie. We moesten wel even maar het E&P technocenter in Wapse komen. We zijn daar uiterst vriendelijk ontvangen met de nodige kopjes koffie en na anderhalf uur was de reparatie gereed. Prima service en… het is een uitstekend levelsysteem waar we veel gemak van hebben. Aankomen op de camperplaats, druk op de knop en het hele zaakje staat binnen een minuut horizontaal en stabiel. Al dat lastige zwengelen aan stelpootjes en dat gedoe met oprijblokken gaat onze neus voorbij. 

commentaar van E&P Hydraulics

Mooi he dit systeem

door Fam. Bosma - Joure op dinsdag 25/10/2016

Deze maand onze nieuwe caravan door E&P Hydraulics laten voorzien van het E&P levelsysteem. Dit bedrijf toont zich flexibel in het maken van een afspraak en levert een compleet systeem voor een nette prijs. Plezierige ontvangst en een prima uitleg over de werking van het systeem. Het viel deze vakmensen op dat de schokdempers onder de caravan niet correct waren vastgezet. Bij wijze van service hebben ze dit euvel gelijk hersteld zonder daarvoor extra te rekenen. Wij kunnen dit bedrijf (en het product) van harte aanbevelen. Hartelijk bedankt voor de geweldige service. 

commentaar van E&P Hydraulics

Geen dank, graag gedaan.

door W. Visser - Zoutkamp op Sat 24/09/2016

Hallo E&P Hydraulics,
Eind vorig jaar in hebben jullie kunststoffen schaaltjes tussen mijn bladveren van de camper gemonteerd. Dit om het kraken van de veren op te lossen. Ik had jullie beloofd het resultaat mede te delen. Bij deze dan: het kraken is verdwenen, dus mogen wij concluderen dat de missie geslaagd is. Ik wil jullie hier dan ook hartelijk voor danken en kom zeker voor wat dan ook bij jullie terug. 

commentaar van E&P Hydraulics

Opgelost:)

door Martin van der Heijden op dinsdag 23/08/2016

Gebruikers en toekomstige gebruiker van het E&P Hydraulics levelsysteem,
Nadat we in oktober een andere camper hadden gekocht hadden we ook besloten om er een level systeem onder te laten bouwen.
Nadat we in contact zijn gekomen met TCM projects, die ons met erg veel kennis van zaken van de nodige info vertelde over het E&P levelsysteem, hebben we besloten om het bij TCM in Wapse te laten monteren. Wapse in Drenthe was zeker niet in de buurt bij ons, maar achteraf zeer zeker de moeite waard om naar toe te rijden, het is zeer netjes en met de nodige kennis perfect ingebouwd. Nu we enkele maanden veder zijn kan ik zeggen dat ik over het hele systeem zeer tevreden ben. Ik krijg ook vaak leuke reactie van mede "camperaars".
Echt een aanrader en bedankt voor de goede en zeer nette service. 

commentaar van E&P Hydraulics

Mond op mond reclame is de beste reclame die er is....

door Mevr. van Eijck op donderdag 04/08/2016

Groot compliment voor E&P. Onze 2e hands caravan had een probleem met 1 van de cilinders, deze was scheef gedraaid op de ronde caravanas. De monteur is afgereisd naar de camping en in de regen onder de caravan liggend in de krappe ruimte is alles netjes hersteld. Topservice, Bedankt

commentaar van E&P Hydraulics

Graag gedaan.

door Frans van der Pijl - Haarlem op Fri 22/07/2016

Hoi,
Ook wij hebben besloten een E&P levelsysteem te laten monteren onder onze Adria Adiva caravan omdat het waterpas zetten heus nog niet zo eenvoudig is i.v.m. met het torderen van de caravan die daardoor ook schade kan op lopen. Nu zijn wij lekker op vakantie geweest naar Oostenrijk Italie en Frankrijk drie campings en verschillende tussen campings HEERLIJK ik zet de caravan met de mover op zijn plaats druk op de knop en ga lekker staan kijken hoe mijn caravan waterpas en super stabiel staat. Wij zijn er erg mee in ons nopjes en bedanken hierbij E&P Nieuw Vennep en al haar medewerkers.

commentaar van E&P Hydraulics

Dankjewel Frans

Wereldwijd dealernetwerk
Horizontaal in 2 minuten
Volautomatisch en onderhoudsvrij
Beveiliging tegen diefstal
Gastenboek | EP Hydraulics - © 2018 - Impressum
website by gosidesign gosidesign

Deze website maakt gebruikt van cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring

Cookies toestaan Meer informatie over de cookiewetgeving